Skip to main content

Organisatorisk sikkerhed

Sikker mail fra Ordinem arbejder for at give kunderne en fuldstændig annoncefri oplevelse, med kundernes tillid som omdrejningspunkt. For at leve op til sine værdier har sikker mail fra Ordinem tilpasset de bedste praksisser inden for internationale sikkerhedsstandarder og -regler. Flere revisions- og compliance-værktøjer er indbygget for at beskytte brugerne mod brud.

Sikkerheds certifikater

Sikker mail fra Ordinem gennemgår regelmæssige tredjepartsrevisioner for kvalitetssikring inden for e-mailsikkerhed. Vi har opnået ISO/IEC 27001, som er et sæt standarder for informationssikkerhedsledelsessystemer, samt SOC 2 Type II, en certificering, der administreres til SaaS-udbydere for sikkerhed, tilgængelighed, behandlingsintegritet, fortrolighed og privatliv.


Arkivering og eDiscovery

E-mailarkivering i sikker mail fra Ordinem giver dig mulighed for at indsamle, bevare og indeksere alle indgående og udgående e-mails, hvilket gør dem let tilgængelige under revisioner. E-mails kan gendannes når som helst gennem eDiscovery. Dette hjælper med at beskytte din organisations intellektuelle ejendom.


Generel Data Beskyttelses forordning (GDPR)

Sikker mail fra Ordinem er GDPR-kompatibel. Personlige data, der indsamles under tilmeldinger eller oplysninger, der kommunikeres via e-mails, er beskyttet under den Europæiske Data Beskyttelsesforordning, der håndhæves af EU-Kommissionen. Da brugernes privatliv har højeste prioritet, bliver dine personlige oplysninger aldrig udnyttet til at køre annoncer.


Revisionssporing

Hold øje med, hvad der sker inden for din organisation, og få øjeblikkelige advarsler ved hjælp af revisionssporing i sikker mail fra Ordinem. Administratorer kan aktivere advarsler for usædvanlige e-mailaktiviteter, såsom at sende fortrolige oplysninger til tredjeparter eller ondsindede fil-downloads fra brugere i organisationen, så der kan tages efterfølgende handling.


HIPAA-kompatibel

Sikker mail fra Ordinem er HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) kompatibel. Vi hos Ordinem indsamler, bruger, opbevarer eller vedligeholder ikke sundhedsoplysninger til vores egne formål. Vi tilbyder værktøjer til administratorer, så de kan implementere en HIPAA-kompatibel e-mailtjeneste for deres organisation.


Kvalitets- og forretningsfokuserede anerkendelser

Sikker mail fra Ordinem opretholder sit engagement for at give virksomheder fuldstændig ro i sindet og service af høj kvalitet. Dette ses tydeligt i de ISO 22301- og ISO 9001-standardcertifikater, vi har opnået gennem en tredjepartsrevision, hvilket afspejler sikker mail fra Ordinem’s evne til at sikre kundetillid, optimere løbende og håndtere klager effektivt—alt imens vi forbedrer organisatorisk modstandsdygtighed og risikostyring.