Skip to main content

Fysisk sikkerhed

For at tage e-mailsikkerhed til næste niveau opbevarer sikker mail fra Ordinem krypterede e-mails i en skudsikker infrastruktur, som er beskyttet med førsteklasses sikkerhed og overvågning. Dette sikrer mod både fysiske indbrud og malware-angreb.

Data centre

Fordelt over flere lokationer i Europa, er vores datacentre bygget til at håndtere store datamængder med førsteklasses sikkerhed. Dataserverne er placeret på hemmelige lokationer, overvåget døgnet rundt og sikret med biometrisk autentifikation for at forhindre uautoriseret adgang.


Hardware

Sikker mail fra Ordinem’s datacentre bruger et fejlsikkert hardwaresystem, designet med avanceret teknologi, der sikrer fejlfri lagring og hentning af data. I det usandsynlige tilfælde, at et af datacentrene skulle svigte, kan data gendannes fra den sikkerhedskopi, der er gemt i hardwaresystemet.


DOS og DDOS kontrol

DOS- og DDOS-angreb genererer usædvanlig trafik for at forårsage tjenestenægtelse. Sikker mail fra Ordinem følger DDOS-afværgningsprocedurer, der hjælper med at overvinde disse angreb ved at spore trafikmønstre og tage de nødvendige skridt for at undgå afbrydelse af tjenesterne.